algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van led in model: 

 1. Volgens het EU recht betreft het hier een private verkoop of dienst, en met het geven van de opdracht en het accepteren van het model bij aflevering geeft U aan dat U geen aanspraak maakt op wat voor garantie dan ook, maar alleen kunt vragen om coulance. Eventuele (extra) verzendkosten zijn voor de opdachtgever.LED in MODEL is geen bedrijf, het is een hobby dienst.
  .
 2. De modellen worden door LED in MODEL zo realistisch mogelijk, en zorgvuldig omgebouwd naar de wens van de klant, tevens zal dit gebeuren met zo min mogelijk draad in het zicht. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk, dit kan komen door het model of door de wensen van de klant.
  .
 3. Door dat LED in MODEL op wens van de klant werkt is het lastig om vaste prijzen te maken voor alle inbouw werkzaam heden per model categorie, de voornaamste reden is dat modellen van diverse leveranciers hun eigen werkwijze hebben.
  Tevens kan het zijn dat u een offerte heeft ontvangen van LED in MODEL en bij de bouw blijken er verborgen kosten te zitten, deze zullen van te voren aan u gemeld worden zo dat u kunt kiezen voor een retourzending ( u betaald dan alleen  de inspectie kosten a € 15, –   en verzend kosten ) of de vernieuwde offerte accepteren ( dan vervallen de inspectie kosten.
  .
 4. Zo als in punt 1 aangegeven word is er geen garantie, hier op is 1 uitzondering: 
  –  Als u het model ontvangt en u vind binnen 36 uur na ontvangst een defecte led moet u contact op nemen met LED in MODEL, vertel dan wat uw bevindingen zijn eventueel met foto  en/ of video. Na reactie van LED in MODEL kunt u het model terug sturen en dan het geïnspecteerd worden en als blijkt dat het door onvoorziene omstandig heden defect is geraakt zal de defecte led gratis worden vervangen worden ( u betaalt alleen de verzendkosten).
  Deze garantie geld niet voor defecten door eigen toedoen zo als verkeerd aansluiten!  Lees daarom altijd eerst het bijgevoegde formulier.LED in MODEL kan geen garantie geven op lok decoders.
  .
 5. Verzending van uit  LED in MODEL is altijd een aangetekende verzending en de kosten hier van zijn voor de opdracht gever, deze kosten bedragen € 8,60.